Transportbestilling (Booking)

For å sikre enda større nærhet til våre kunder, vil heretter våre kjørekontor ta hånd om alle bestillinger av transport. Du som kunde henvender deg til det kjørekontoret som utfører transporten og vårt trafikkpersonell følger opp henvendelsen hele veien.
Ved begge kjørekontor er det innført gruppenummer for å sikre rask kontakt. Her treffer du oss:

Drammen  Tel. 32 26 74 60
Skedsmo   Tel. 32 26 74 70

 

Samtidig åpner vi nå for WEB-basert booking.
Tjenesten kan brukes på alle typer av transportoppdrag, så som innhenting, opphenting og returer. Rutinen sikrer en standardisert og strukturert måte å jobbe på, og all dialog skjer skriftlig. Vi oppfordrer derfor alle faste kunder til å benytte den elektroniske booking-tjenesten. WEB-skjemaer og brukerveiledning er lagt ut på kundeside (logg deg inn med brukernavn og passord – se fliken øverst på siden).   Skjemaet finner du under punktet Booking/forespørsel.
 

  • Kategorisert i:Ukategorisert
  • Skrevet avHanne

Kommentarfeltet er stengt.