LEDERSKIFTE

 

Terje Claussen, startet sin løpebane hos Ramberg for snart 25 år siden, men har de siste15 årene bekledd diverse stillinger hos Nor-Cargo / Bring Logistics, hvor han den siste tiden var Produktdirektør Innland. Han har derfor solid erfaring og bakgrunn innenfor de fagområder som B.H. Ramberg AS har som sitt nedslagsfelt.

Bjørn Ramberg vil fortsatt være nært knyttet til bedriften som eier og styreleder.

Bakgrunnen for lederskiftet er et ønske om fornyelse og i enda større grad å industrialisere og utvikle virksomheten. Med sin tunge bakgrunn og gode renommé innen bransjen er Terje Claussen rett person for å bringe virksomheten mot nye høyder.

B.H.Ramberg AS vil med sin lange erfaring, kompetente medarbeidere, nærhet til kundene og nyskapende legning, fortsette å være en viktig logistikkleverandør til næringslivet.

For utdypende informasjon, ta kontakt direkte med :
Bjørn Ramberg 90562059
Terje Claussen 90894794

 

Kommentarfeltet er stengt.