Tunellrehabilitering i Oslo

Rehabiliteringsprogrammet for sentrale tuneller i Oslo er godt i gang. Arbeidet på de forskjellige tunellene vil foregå gjennom en periode på 5 år og det forventes i perioder store utfordringer med trafikkavviklingen.

 

Pr. 8.mars 2016 opplever vi at trafikkavviklingen ikke lenger går smertefritt. Spesielt i forbindelse med arbeidet i Brynstunellen, som akkurat har startet opp, oppstår lange køer i begge retninger i dette området og på aktuelle omkjøringsveier. Utfordringene sprer seg også til andre viktige områder om gir en konsekvens med betydelige forsinkelser i vår distribusjon og innhentingstjeneste i Oslo området. Dette gjelder spesielt morgen og ettermiddag.

Inntil videre forsøker vi å produsere som normalt, men følger utviklingen tett og vi vil komme med nye oppdateringer etterhvert som vi får mer erfaring med situasjonen.

Med vennlig hilsen
B.H.Ramberg AS

Kommentarfeltet er stengt.