Tunellrehabilitering i Oslo

Rehabiliteringsprogrammet for sentrale tuneller i Oslo er godt i gang. Arbeidet på de forskjellige tunellene vil foregå gjennom en periode på 5 år og det forventes i perioder store utfordringer med trafikkavviklingen.

 

Pr. 8.mars 2016 opplever vi at trafikkavviklingen ikke lenger går smertefritt. Spesielt i forbindelse med arbeidet i Brynstunellen, som akkurat har startet opp, oppstår lange køer i begge retninger i dette området og på aktuelle omkjøringsveier. Utfordringene sprer seg også til andre viktige områder om gir en konsekvens med betydelige forsinkelser i vår distribusjon og innhentingstjeneste i Oslo området. Dette gjelder spesielt morgen og ettermiddag.

Inntil videre forsøker vi å produsere som normalt, men følger utviklingen tett og vi vil komme med nye oppdateringer etterhvert som vi får mer erfaring med situasjonen.

Med vennlig hilsen
B.H.Ramberg AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *